Sinds zijn oprichting in 1891 is het Franse bandenmerk Michelin 1 van de grootste spelers in de bandenwereld, waarbij het volledige gamma van banden wordt afgedekt.

Dankzij doorgedreven innovatie en ontwikkeling zorgt Michelin voor een kwaliteitsvol gamma van winterbanden en zomerbanden voor zowel auto's, bestelwagens, vrachtwagens en andere speciale voertuigen.

Banden Roelants al meerdere jaren houder van het Michelin certified centre kwaliteitslabel.

Banden Roelants is reeds vele jaren een Michelin Certified Centre. Dit betekent dat we jaarlijks worden onderworpen aan audits en opleidingen vanuit Michelin. Zo zorgen we voor de juiste klantenservice, productkennis en uitrusting. 

De meeste Michelin banden zijn steeds voorradig. Daarnaast zorgen we steeds voor een zo kort mogelijke bestelperiode.

Michelin Certified Centre

Een ruim aanbod aan Michelin banden

Michelin voorziet een breed gamma aan verschillende bandentypes.
Zo zijn er de Michelin 4X4 banden : AlpinDiamarisSynchrone of Latitude voor alle terreinen. De Michelin Agilis, Michelin Energy, Michelin Energy Saver+ of Michelin Pilot (Sport) banden als zomerbanden. Met daarnaast ook het gamma van winterbanden met de Michelin AlpinPilot Alpin of Latitude Alpin.
Een extra toevoeging is de CrossClimate, die zowel als zomerband als winterband erkenning heeft. De Michelin banden Agilis of XC Camping zijn dan weer geschikt voor bestelwagens en andere voertuigen. Vrachtwagenbanden zoals de X multi F, X multiway 3D XDE en de X Multi T zijn ook verkrijgbaar in onze bandencentrale.